NURUL AMIRA BINTI RAZIZAN ♥

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 26, 2013

March ....

Greeting Text

Bismillah .. 


                Allahuakbar , setelah sekian lama menyepi tanpa khabar berita , sekarang tiba masa untuk update blog :'D hihi . Terasa rindu yang amat sangat bila lama tak update blog , tak online facebook , Twitter , and some else ... Alhamdulillah , sekarang sedang cuti sekolah . Seminggu je , tapi seminggu tu bila kita manfaatkan dengan sebaik mungkin ianya amat berharga :') Sekarang saya cuba sedaya upaya untuk menyibukkan diri dengan aktiviti sekolah . Dulu masa banyak sangat habiskan masa dengan tweet , facecook. Rasanya dah sampai masanya nak tumpukan perhatian pada pelajaran .. Belajar muhasabah diri tu , air mata pun mula menitis tatkala terfikir tentang kisah lama . Ya Allah , sekarang baru rasa menyesal bila tak belajar betul-betul . Subhanallah . 
               
         Yang dah lepas tu biarlah lepas , jadikan ia sebagai iktibar dan jangan ulangi lagi . InsyaAllah , cuba perbaiki diri dengan lebih baik lagi . Doakan mira :') Niat dari dulu hingga sekarang tak berubah . Nak jadi lebih baik . InsyaAllah . Setiap hari Allah gerakkan hati nak lakukan kebaikan , Alhamdulillah , semuanya dilakukan dengan bersungguh-sungguh .. Nak cakap mira baik sangat pun tak lah , Setiap manusia yang bernyawa melakukan kesalah :') Tak salah kita memaafkan orang itu :') 

           Banyak benda yang harus dibelajar :') Dan banyak benda harus diperbaiki . Asalkan niat kita baik insyaAllah , allah redha :') . Setiap manusia allah jadikan perempuan dan lelaki , hidup ni berpasangan :D , Allah gerakkan hati saya untuk berkawan dengan dia :') Ya Allah , pertahankanlah hubungan kami . Satukan lah hati kami ya Allah , Kalau diizinkan allah , :') Saya cuba untuk menjadi kawan baik dan insyaAllah lebih dari itu . Jodoh saya rahsia Allah :') Allah maha mengetahui 

           When Allah take something special from me , Allah give me MORE Special thing , Syukran :') Allah maha adil . Perbanyakkan muhasabah diri . InsyaAllah , kita boleh berubah sikit demi sedikit . Ya Allah , jagalah hambamu ini . lindungilah dia :') Semoga orang yang saya sayang boleh ikut berubah suatu hari nanti , :') Ukhwah 
Me nothing without Allah , I'm always pray ......... Stay strong , 


         


No comments:

Post a Comment